Free Energy –  Ingyen Energia

Nagyon fontos leszögezni:

  • hogy az Ingyen Energia jelen esetben azt jelenti,hogy olyan eszközökkel,gépekkel,mágnesmotorokkal termelünk energiát,ami az energiaszolgáltatóktól független. Sikeres termékekkel minden lakás saját magának megtermelné a számára szükséges energiamennyiséget. Ingyen:fűtés,elektromos berendezések,vízmelegítés…
  • Perpetum Mobile nem létezik. (legalábbis a gravitációban). A Free Energy szerkezetek Nem örök életűek,Nem termelnek energiát a végtelenségig. Mint minden más rendszer ez is meghibásodhat,de amíg működik,több energiát termel,mint ami a működtetéséhez szükséges.
  • A találmányok legfőbb ötletgazdája Nikola Tesla. Szinte minden készülék az iránymutatása alapján készült.

Nagyon régóta érdekel ez a téma. Egyre több olyan termék és elgondolás kerül nyilvánosságra amit az internetnek köszönhető. (gyors információ továbbítás). Rengeteg működő találmány van,de ez egy kormánynak sem érdeke. Gondoljunk bele,mi lenne,ha a polgároknak nem kellene fizetniük semmiért:benzin,gáz,áram…. Megszűnne a hatalmuk. Az energia számla az amivel egy országot/népet le lehet igázni,kordában lehet tartani.

Én hiszek benne,hogy a magyar okos nép,találni fog működő megoldásokat. Ha mi nem teszünk magunkért,akkor semelyik kormány sem fog segíteni nekünk. Hülyék lennének levágni az aranytojást tojó tyúkot.

Vannak cégek akik elméletileg valós technológiai leírást adnak,vannak akik becsapnak. Nem mondom,hogy a valós technológiai leírások működnek,de gondolkodásra ösztönöznek. Mindenképpen megérik az árukat.

Az Ingyen Energia fajtái:

  • mágnesmotor (állandó mágnesek révén forgómozgás keletkezik)
  • elektronikai vagy gyártástechnológiai változtatások által

Mágnes Motor:

  • Hojo Motor (Howard Johnson amerikai szabadalma)
  • Perendev Motor

A mágnesmotorokkal kapcsolatban érdekesnek tartom,hogy az európai unióban nem lehet AlNico mágneseket venni az utóbbi időben. Az egyik találmányhoz pedig ez kell. Nem azért,mert AlNico ötvözet,hanem van egy speciális tulajdonsága,ami a jelenleg forgalomban lévő mágneseknek nincs. Vajon azért tüntették el,hogy Ne lehessen reprodukálni a mágnesmotort? És emellett a YouTube folyamatosan eltávolítja a bemutató videókat.
A Magniworks.co.uk

 

Elektronikai elven működő szerkezetek:

Kapanadze orosz feltaláló rendszereit már a török energiaszolgáltató is teszteli. Ha megveszik,nekik lesz ingyen energiájuk,de nem vagyok benne biztos,hogy ez a nép felé is olcsóbb árakat fog generálni.

 

Rengeteg,néha közel 100 éves találmány bizonyítja,hogy a jelenleg elfogadott fizikai törvények nem teljesen pontosak. Léteznek olyan rendszerek amik látszólag a semmiből termelnek energiát. Nicola Tesla volt ebben a legnagyobb elme,a találmányainak többségét halálakor az amerikai kormány titkosította. Vajon miért? Lehet,hogy már most is ingyen energiát használnak bizonyos körök? Volt a neten egyszer egy riport a Rothschild család (a világ igazi urai,minden kormány felett) egy tagjával,aki nevetve azt mondta,hogy ami a Csillagok Háborújában látható,az már mind létezik.

Érdemes még itt bogarászni:Fénykapu
rengeteg működő ötlet,Tesla és mások találmányaiból.

A belső oldalakon bemutatok pár technológiát,a teljesség igénye nélkül. Rengeteg szabadalmi leírás,ötlet a rendelkezésemre áll,kérésre szívesen elküldöm őket. Természetesen,ha valamelyik működik,akkor a terjesztésében részt kívánok venni.

A feltalálók 95%-a orosz anyanyelvű. Náluk nincs még elnyomás?

Ha valaki Dunakeszi,Fót,Kelet-Pest környékén rendelkezik elegendő elektronikai tudással és kísérletező kedvvel,én szerzek anyagi forrást a kísérletekhez. victor @ fibra . org

Kerüld el ezt a weboldalt: http://diymagneticmotor.com/

MágnesMotor technológiát ígérnek,de csak egy szélkerék gyártási leírását kapod. Csalók.